TGIF-GIF.

For å kunne vise dere alle hvordan økohuset bygges har vi lånt et GoPro-kamera. Timelapse #1 var dedikert bjelkelag og stubbeloft. I timelapse #2 legger vi stubbeloft i den resterende halvparten av konstruksjonen før vi limer og hamrer fast planker som da blir undergulvet vårt. Plankene løper skrått for å sikre stabilitet. Det mest tilfredsstillende å se er mot slutten av timelapsen når Ola Ravn kutter alle endene som stikker utafor dragerne. Eller er jeg rar som synes det? I hvert fall har ReMidaplassen med dette fått en ny og midlertidig sene. Seinere har Ola Ravn og Christian begynt å montere vegger oppå senen, men hvis noen kommer og vil opptre skal vi med glede rydde plass til dem.

Thank God it’s Friday.

Thank God it’s Friday (TGIF), sier arbeidsfolk. Ola Ravn og jeg hadde sett fram til en kjærestekveld lenge. På typisk norsk vis spiste vi fredagstaco, og på utypisk norsk vis brukte vi svarte bønner i stedet for kjøttdeig. Det smakte kjempegodt. Etter måltidet la vi oss ned på den mjuke sofaen i kollektivet mitt og laga en GIF med bilder fra arbeidsdagen. Lakitu er med, Yoshi er med, vi er med, Emil er med, og Mario er med. Vil du være med, så heng på! Her går det unna. Jeg har aldri laga en GIF før. Ble den bra?

Denne fredagen opplevde vi også å få mye oppmerksomhet og mange forespørsler etter flott omtale på trondheim24.no: LINE OG OLA DROPPER HUSLÅNET OG BYGGER SEG MINIHUS PÅ 35 KVM. Økonomisk frihet og miljø er viktigst når Line og Ola velger å bygge seg et hus på bare 35 m2. – Jeg vil heller forbruke mindre og være gjeldfri, så kan jeg jobbe med det jeg vil når jeg vil, sier Ola Ravn Hassel. 

Morsomt bilde fra den flotte medieomtalen.