«Off the grid» er ute!

Noen ga oss et hint om at vi burde komme med ei oppdatering nå som dokumentarfilmen Off the grid er ute på Aftenposten TV. Off the grid er tolv og et halvt minutt lang. Mange har sett den, men enda flere har ikke sett den. Vi kan friste med nakensener fra den nevnte filminga i skogen og vakker musikk av Kristoffer Lo med Svartlamon hardkor som sang under åpninga av huset.

Filmplakaten til Off the grid.

Beinbrudd.

Jeg måtte lese det hittil nyeste blogginnlegget for å finne ut hvor vi slapp. Vi lovte høy aktivitet gjennom vinteren. Så ble det stille i nesten et halvår. Det har sin grunn. Ola Ravn var sjukmeldt i flere måneder etter at han brakk skinnebeinet i Hummelfjell. Dermed fikk vi ikke gjort alt vi ville, men vi er tilfredse med at dørkarmen fra gården i Hasselvika og kjøkkenvifta har kommet på plass. Samtidig ser vi fram til å male huset innvendig – når enn det skjer.

Ola Ravn med lege/venn/bursdagsbarn Elisabeth på Røros sjukehus etter uhellet.

Ellers har den tolv år gamle hunden Biko flytta inn hos oss. Han fyller huset med hår og glede.

Til slutt vil vi vise at det har blitt grønnere rundt huset. Det mest framtredende på dette bildet fra i går kveld er vel bønnestenglene til tross for at de sto i skyggen da. Vi gleder oss til å spise ureiste bondebønner.

Huset og bønnestenglene.