Et år etter at vi starta å bygge hus.

Et halvår sia sist! Da skreiv vi at vi hadde flytta inn i minihuset. Vi vil gi ei oppdatering nå et år etter at vi kunngjorde i vårt første blogginnlegg at vi skulle bygge oss et minihus. For å vise hvordan vi har det spilte vi inn en direktesendt video på Facebook. Jeg tror det skal gå an å se den her. Hvis ikke kan du følge denne lenka. (Obs. I videoen sier Ola Ravn at vi har bodd i huset i et år, men det har vi altså ikke ennå. Det som derimot stemmer er at vi starta å bygge huset for et år sia. Tida har gått så fort!)

Av med hatten for 2018!

Personlig for oss var fjoråret eventyrlig. Nå tar vi et gjensyn med blogginnleggene, intervallfilmene og nyhetssakene fra husbygginga. Årets mest leste sak på trondheim24.no var faktisk en om husbygginga. Alternative boformer interesserer visst mange.

I månedene etter innflyttinga har vi gjort lite annet enn å nyte livet i minihus. Det er vel gjerne sånn det blir: en flytter inn i boligen uten at alt er ferdig og lover seg sjøl at en ikke skal la det stå sånn over tid, men når en har bodd der ei lita stund innser en at ingenting haster fordi en trives jo. Under er utvalgte innlegg på Instagram som skildrer livet vårt på Svartlamon.

View this post on Instagram

KOS.

A post shared by Line Fjørstad (@noinstaline) on

Hele sulamitten i 2019!

Snart er vi klare til å fortsette. Som vi nevner i videoen skal vi blant annet bygge skap for oppbevaring av kjøkkenartikler, baderomsartikler og klær. Vi skal også sette farger på tak og vegger innadørs. Dere vil med andre ord høre mer fra oss i vinter med mindre dere blokkerer oss i sosiale medier.

Detalj på baderom. (Mer spesifikt: lysbryter på vegg).